Phoebe Tonkin alias Cleo Sertori

Phoebe Tonkin



herečka

Datum narození:
12.7. 1989(22 let)

Místo narození:
Sydney, Austrálie

Znamení:

Váhy

Celé jméno: Phoebe Jane Elizabeth Tonkin
Výška: 176 cm
Barva vlasů: hnědá
Barva očí: zelená

Filmografie:
Bait (2012) - Jaimie
The Secret Circle (2011-2012) - Faye
Home and away (2010) - Adrian Hall (7 epizod)
Packed to the Rafters (2009-2010) - Lexi (3 epizody)
Tomorrow, When the War Began (2010) - Fiona Maxwell
H2O: Stačí přidat vodu (2006-2010) - Cleo Sertori (74 epizod)

Zajímavosti:
Sourozenci: sestra Abby
Navštěvovala školu Queenwood School in Balmoral s divadelním zaměřením a každý rok se účastnila Shakespearovského festivalu.
Chodila do různých tanečních kurzů - tančila balet, hip-hop a také moderní tance.
V líbacích scénách je stydlivá.
Posted by TERka