Indiana Evans alias Bella Hartley

Indiana Evans



herečka

Datum narození:
27.7. 1990 (21 let)

Místo narození:
Sydney, Nový Jižní Wales, Austrálie

Znamení:
Lev

Celé jméno:
Indiana Rose Evans
Výška: 161 cm
Barva vlasů: blond
Barva očí: modrá

Filmografie:
Fallen (2012) - Gabbe Givens
Smith (2011) - Kia
Crownies (2011) - Tatum Novak
Cops LAC (2010) - Kylie Tremaine (1 epizoda)
Arctic Blast (2010) - Andrea Tate
H2O: Stačí přidat vodu (2009-2010) - Isabella "Bella" Hartley (26 epizod)
A Model Daughter: The Killing of Caroline Byrne (2009) - Kylie Watson
The Strip (2008) - China Williams (1 epizoda)
At The Tatooist (2008) - Georgia
Burden (2008) - Lara Boyd-Cutler
Home and Away (2004-2008) - Matilda Hunter (125 epizod)
Snobs (2003-2004) - Abby Oakley (26 epizod)
All Saints (2003) - Milly Roberts (1 epizoda)

Zajímavosti:
Sourozenci: starší sestra Alexis a mladší bratr Max
Má kočku jménem Meemo.
Její nejoblíbenější zpěvačky jsou Beyonce a Delta Goodrem.
Její oblíbené herečky jsou Cameron Diaz to Cate Blanchet.
Ráda navrhuje oblečení, na 2006 MTV Video Music Awards si dokonce své šaty navrhla sama.
Hraje na bubny.
Posted by TERka